Skip to main content

Zakelijk

Vergaderen op een unieke locatie? Schaapskooi Schijndel biedt uw bedrijf of gezelschap een vergaderruimte in een landelijke, knusse omgeving midden in het Groene Woud.

Skupke - Zakelijke arrangementen - Vergaderen

Vergaderen

De Hooiberg bevindt zich naast ’t Skupke. Een gezellige ruimte, zeer geschikt voor vergaderingen, maar ook voor brainstormsessies, trainingen, presentaties en recepties. De ruimte is op verschillende manieren naar eigen keuze in te delen. Een groot scherm met HDMI-aansluiting, Wi-Fi, flipover, post-its en stiften zijn geheel tot uw beschikking. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Ons vergaderarrangement is inclusief landelijk lunchbuffet, onbeperkt koffie, thee en water. Informeer naar de mogelijkheden.

Skupke - Zakelijke arrangementen - Schaapskudde

Workshop

Het is mogelijk om workshops en activiteiten te boeken bij de Schaapskooi in overleg met de horeca van ’t Skupke. Vanwege de organisatie verzoeken wij u dit minstens veertien dagen van tevoren te doen. De workshops Schapenspel en Teambuilding zijn alleen voor groepen en gezelschappen. Er zijn workshops voor alle leeftijden. Kinderen tot en met 12 jaar (moeten) worden begeleid door een volwassene.

Workshops bij de Schaapskooi
Skupke - Zakelijke arrangementen - Hooiberg receptie

Ruimtes

De Schaapskooi beschikt over diverse ruimtes die zich lenen voor uiteenlopende activiteiten. Naast vergaderen, teambuilding activiteiten of bedrijfsborrels, behoort het organiseren van een partijtje ook tot de mogelijkheden. De Hooiberg is het gehele jaar door beschikbaar.

In de lammertijd staat de kudde in de stal, maar de rest van het jaar wordt ook de Vlaamse schuur gebruikt voor verschillende activiteiten. In samenwerking met de Schaapskooi zijn allerlei arrangementen bespreekbaar.

Aanvragen

Skupke

Martemanshurk 12
5482 WP Schijndel
Tel: 06 – 106 891 69
Email: horeca@skupke.nl
Vind ons op Google Maps

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
Maandagen gesloten met uitzondering van feestdagen en vakanties.