Skip to main content

Menu

Skupke - Eten uit de groententuin

Lokaal, biologisch en duurzaam

Bij de Schaapskooi ziet u hoe natuur en cultuur elkaar ontmoeten. Dit is ook terug te vinden in ons menu. Wij geven aandacht aan lokaal, biologisch en duurzaam. Wij serveren diverse gerechten met lekkere eitjes van onze eigen kippen. Sommige van onze huisgemaakte gebakjes worden gezoet met honing van onze bijen. Ook verse groenten en kruiden uit eigen tuin en overheerlijke echte Brabantse worstenbroodjes maken onderdeel uit van ons menu.

Bekijk ons menu
Skupke - Noord Coffee Roasters bij de Schaapskooi

Koffie

Noord Coffee Roasters uit Veghel is één van onze leveranciers. Zij leveren niet alleen lekkere maar ook verantwoorde koffie. Zij betalen de boer graag een eerlijke prijs voor zijn handwerk. Het inpakken en stempelen van de verpakking wordt gedaan door medewerkers van Tinks, een leer/werkproject voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Skupke - Groepen bij de Schaapskooi

Catering

De wagenschuur oftewel de Schob, of in het Brabants ’t Skupke is ingericht voor de horeca en biedt ruimte voor ontspanning, Brabantse gezelligheid, maar ook het organiseren van gelegenheden met gezelschappen tot 45 personen. Op het erf is een groot, gedeeltelijk overkapt, terras wat het ontvangen van grotere gezelschappen mogelijk maakt.

Wij verzorgen uw catering op maat, rekening houdend met diëten en allergieën. Bij interesse, neem gerust vrijblijvend contact op. Graag bespreken wij uw wensen en verwachtingen om het bezoek te organiseren en samen onvergetelijk te maken.

Voor gebruik van vergaderruimte voor zakelijke bijeenkomsten, verwijzen wij u naar zakelijke arrangementen.

Skupke

Martemanshurk 12
5482 WP Schijndel
Tel: 06 – 106 891 69
Email: horeca@skupke.nl
Vind ons op Google Maps

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
Maandagen gesloten met uitzondering van feestdagen en vakanties.