Skip to main content

Bezoek

Skupke - Fietsen bij de Schaaskooi

Fietsen

Een verscheidenheid aan mooie fietsroutes door Meierijstad voeren u langs een aantal highlights, waaronder De Schaapskooi, uitgeroepen tot het mooiste plekje van Meierijstad. Wij bieden de faciliteit om, onder het genot van een van Skupke’s heerlijke versnaperingen, uw e-bike op te laden om de route nadien onbezorgd te kunnen vervolgen.

Skupke - Wandelen bij de Schaapskooi

Wandelen

De Schaapskooi is met uitstek een mooi vertrekpunt om het groene Wijboschbroek te verkennen, een natuurgebied van 150 hectare ten noorden van Schijndel. Verschillende knooppuntroutes leiden u door de prachtige flora en fauna van dit Brabantse natuurgebied. Volg na knooppunt 63 de blauwe pijlen terug naar De Schaapskooi en geniet na de wandeling van een welverdiende traktatie op ons terras terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin.

Skupke - Paardrijden bij de Schaapskooi

Paardrijden

Naast de natuur van het Wijboschbroek en Smaldonk is Schijndel gelegen in het Groene Woud, een van onze grote Nationale Landschappen. Deze trekpleisters lenen zich voor een heerlijke rit met uw paard door de uitgestrekte bossen. Zijn paard en ruiter toe aan een tussenstop? De medewerkers van ’t Skupke staan graag voor u klaar op onze locatie, die bekend staat om zijn Brabantse gezelligheid!

Skupke - Met kinderen bij de Schaapskooi

Met kinderen

Deze leuke locatie is een plek voor jong en oud. Zo is er voor ouders de mogelijkheid om ontspannen op het terras te vertoeven, terwijl zij zicht hebben op de kinderen die klimmen en klauteren in de omheinde natuurspeeltuin. Voor de kleinste kinderen is er genoeg ruimte om te spelen op het gras. Bezoek de schapen, zie de eerste lammetjes van het seizoen en neem een kijkje bij de kippen!

Skupke - Parkeren bij de Schaapskooi

Parkeren

Direct grenzend aan het terrein van de Schaapskooi is een ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig. Deze biedt ruimte voor zo’n 35 auto’s. Ontmoet elkaar op dit terrein en trek er gezamenlijk op uit voor een mooie wandeling in het Brabants natuurgebied! Ook de mogelijkheden voor het stallen en laden van uw (elektrische) fietsen zijn ruim.

Skupke - Groepen bij de Schaapskooi

Groepen

De Schaapskooi biedt een ruime keuze uit verschillende arrangementen aan zoals een wandeling met de herder, teambuilding activiteiten of een workshop vilten. Perfect voor een familiedag of een personeelsuitje. Daarnaast bieden wij onze unieke locatie aan voor bijeenkomsten, trainingen en vergaderingen. Graag helpen wij u met het organiseren van een onvergetelijk bezoek!

Skupke

Martemanshurk 12
5482 WP Schijndel
Tel: 06 – 106 891 69
Email: horeca@skupke.nl
Vind ons op Google Maps

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
Maandagen gesloten met uitzondering van feestdagen en vakanties.