Skip to main content

Activiteiten

Voor de allerleukste groepsuitjes in Schijndel en omstreken kun je terecht bij het ’t Skupke! In samenwerking met Uitjesrooi.nl organiseren we dé leukste uitjes voor jong en oud! Of het nu gaat om een bedrijfs-, team-, familie- of vriendenuitje, bij ons ben je aan het juiste adres.

Skupke - Activiteiten - Pubquiz

Pubquiz

Test jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens een pubquiz. Deze compleet verzorgde pubquiz van Uitjesrooi.nl is de perfecte aanvulling op jouw zakelijke gelegenheid, verjaardag of jubileum. Wij zorgen voor een presentator en geluid. En jij doet de rest!

Ontdek meer
Skupke - Activiteiten - Boerenspelen

De Boerenspelen

Ben je op zoek naar een actief uitje samen met jouw familie, vrienden of collega’s? Boek dan de Boerenspelen! Dit uitje heeft verschillende kleinere activiteiten welke perfect zijn voor ieder gezelschap. Denk bijvoorbeeld aan hoefijzer gooien, spijkerslaan, boeren hokkie en nog veel meer.

Ontdek meer
Skupke - Activiteiten - E-chopper

E-chopper rijden

Ontdek het prachtige Brabantse landschap van Sint-Oedenrode en Schijndel met de e-chopper! ’t Skupke is natuurlijk een perfecte tussenstoplocatie voor jouw e-chopperrit. Hier kun je genieten van een smakelijke stukje appelgebak en een lekker bakje koffie of thee.

Ontdek meer
Skupke - Activiteiten - Kickbike

Kickbike

Ga op avontuur in Schijndel en omstreken met de kickbike! Deze steps zijn het vervoersmiddel om de omgeving te verkennen op een originele manier. Daarbij zijn de kickbikes geschikt voor het hele gezin, dus perfect voor een leuk familie-uitje.

Ontdek meer
Skupke - Activiteiten - BumpingBall

BumpingBall

Wil je een actief uitje beleven? Boek dan BumpingBall! Deze stoere activiteit is er voor jong en oud en kent vele leuke momenten. Tijdens het spelen ontstaan er namelijk hilarische momenten door de vele botsingen.

Ontdek meer
Skupke - Activiteiten - Karaoke

Karaokeset

Ontdek de zangkwaliteiten van jouw familieleden, vrienden of collega’s met onze karaokeset! We komen de complete set afleveren inclusief instructie, zodat jij alleen nog maar hoeft te zingen.

Ontdek meer

Meer uitjes

Ben je op zoek naar een ander uitje? Geen probleem! Uitjesrooi.nl biedt nog veel meer uitjes aan. Ontdek snel meer!

Ontdek meer

Skupke

Martemanshurk 12
5482 WP Schijndel
Tel: 06 – 106 891 69
Email: horeca@skupke.nl
Vind ons op Google Maps

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
Maandagen gesloten met uitzondering van feestdagen en vakanties.